Cum se prezintă gazonul „peticit” de pe Cluj Arena înaintea meciului lui „U” Cluj cu Sepsi? VIDEO

Universitatea Cluj va reveni în această după-amiază, de la ora 17:00, pe Cluj Arena, pentru duelul cu Sepsi OSK din etapa a 6-a a Superligii, iar cu toate că gazonul nu arată în cele mai bune condiții, autoritățile locale și reprezentanții firmei responsabile de întreținerea gazonului au făcut și fac în continuare eforturi mari pentru ca terenul se fie condiții bune pentru jocul de astăzi.

Terenul a găzduit deja patru meciuri de fotbal feminin în UEFA Women Champions League, în cadrul unui turneu preliminar la care a luat parte și U-Olimpia Cluj, campioana României.

La finalul zilei de duminică, după finala mare a turneului preliminar, câștigată cu 2-1 de FK Sarajevo în fața Olimpiei Cluj, gazonul de pe Cluj Arena a arătat precum o orezărie, în special în zona porților, dar și la centrul terenului.

Fetele de la Olimpia Cluj nu au făcut antrenamentul oficial de Champions League pe Cluj Arena pentru a nu strica și mai mult gazonul, fiind trimise pe arena Clujana, dar nici jucătorii de la FC Universitatea Cluj nu au efectuat niciun antrenament aici tocmai din același motiv.

Iată cum arată gazonul de pe Cluj Arena la mai puțin de 24 de ore de la revenirea Universității Cluj:

VIDEO

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *