„U” Cluj a trecut de Concordia și s-a calificat în grupele Cupei României

Universitatea Cluj s-a calificat în grupele cupei României, după ce a trecut de Concordia Chiajna, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0).

„Studenții” au deschis scorul în minutul 18 al partidei prin Mamadou Thiam, care a marcat primul gol în tricoul alb-negru.

Concordia Chiajna a avut o șansă bună de egalare în minutul 29, dar Ndiaye a șutat pe lângă poarta lui Plamen Iliev. „U” Cluj putea să își dubleze avantajul pe finalul primei reprize, la șutul lui Bic din unghi, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă.

Chiajna lui Eugen Trică a fost mult mai incisivă pe finalul primei reprize și a amenințat poartă lui Gorcea, având câteva încercări ofensivei prin Ndiaye, Pațurcă sau Codrea, dar defensiva clujenilor a rezistat și a menținut avantajul până la pauză.

Alb-negrii au majorat diferența la 2-0 prin Lorand Fulop în minutul 2-0, în minutul 59, în urma unei centrări a lui Vlădoiu, care a trimis cu capul spre poartă, balonul a lovit bara laterală și a intrat în poartă. Clujenii au menținut avantajul până la final. U Cluj își putea dubla avantajul pe finalul primei reprize.

Ilfovenii s-au aruncat în atac și au forțat înscrierea golului de onoare, însă defensiva alb-negrilor a rezistat și a menținut avantajul.

În ultimele minute, Ely Fernandes și-a încearcat norocul cu un șut din afara careului, dar balonul a trecut pe lângă poarta ilfovenilor (84).

În urma acestui succes, Universitatea Cluj s-a calificat în grupele Cupei României.

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Chudy – R. Simion, Palmeș (cpt.), Stănică, Bușu, Codrea, Pațurcă, Ad. Voicu, Ndiaye, Llullaku, Rusescu 
Rezerve: Chesneau – Călințaru, Maric, Leo. Alexandrescu, Skytte, Vl. Mihalcea, E. Oancea, Mustacă, Alb. Voinea 
Antrenor: Eugen Trică 

U” Cluj: Iliev – Șt. Vlădoiu, Fl. Ilie, Nowak, Chipciu (cpt.), Gab. Simion, Remacle, Bic, Hofman, Thiam, L. Fulop 
Rezerve: Gorcea – Al. Fărăgău, D. Ispas, Briceag, Romario Pires, I. Filip, Haită, Ad. Bălan, Ely Fernandes 
Antrenor: Eugen Neagoe

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *