„U” Cluj va trata cu mare responsabilitate Cupa României. „Studenții” joacă astăzi la Chiajna și se gândesc numai la victorie

Universitatea Cluj va înfrunta în această după-amiază, de la ora 18:45, formația Concordia Chiajna, în noua fază a grupelor din Cupa României, iar antrenorul Eugen Neagoe a prefațat jocul, susținând că elevii săi vor trata cu mare responsabilitate această partidă.

Cupa României a început într-un nou format, iar Universitatea va evolua în play-off-ul competiției pe terenul formației Concordia Chiajna.

„Suntem în fața unui joc important pentru noi, chiar dacă jucăm contra unei echipe din Liga a 2-a. Din păcate pentru mine și pentru echipă este al șaselea joc de când suntem împreună și va fi tot în deplasare sau pe teren neutru.

Va mai fi și jocul de la Botoșani și apoi ne vom întoarce în fața propriilor suporteri. Știu că ei așteaptă cu nerăbdare să ne întoarce și sper să le aducem bucurii în aceste deplasări pe care le mai avem. Vom deplasa 22 de jucători pentru cele două meciuri. Tratăm cu mare responsabilitate Cupa, ne dorim să mergem mai departe.

Trică este noul antrenor de acolo, va fi o emulație. Cu siguranță își doresc că meargă mai departe. Au jucători valoroși, precum Rusescu. Pe Trică îl știu, e un antrenor care își dorește mult să reușească, dar aș vrea ca noi să ne calificăm, îi voi transmite asta personal”, a declarat antrenorul Universității Cluj în conferința de presă premergătoare partidei.

Tescan ar putea reveni curând pe teren, iar Thiam este pregătit de debutul în tricoul alb-negru

Jucătorul Dragoș Tescan a reușit să evite operația, cu toate că acesta a fost unul dintre verdictele medicilor după accidentarea suferită la începutul sezonului, iar antrenorul Neagoe speră să se poată baza pe el cât mai curând.

„Thiam va face parte din lot, chiar dacă este în urmă cu pregătirea fizică. În legătură cu Tescan am primit o veste bună astăzi. Nu va trebui operație, așa cum s-a crezut prima dată.

Sper să îl avem cât mai curând alături de noi. Pițian și Romeo se antrenează, dar nu aș vrea să riscăm pentru cele două jocuri, așa că nu vor face parte din lot„, a explicat Neagoe.

Portarul Plamen Iliev, înaintea meciului din Cupă

Transfer de Universitatea Cluj la începutul lunii septembrie, Iliev nu concepe alt rezultat decât victoria contra Concordiei Chiajna și consideră Cupa un obiectiv important pentru echipa clujeană.

„Ne așteaptă două meciuri dificile, jucăm în deplasare și sper să facem o treabă bună. Trebuie să ascultăm ce ne spune staff-ul și să ne calificăm mai departe în Cupă. Cred că suntem pregătiți, am avut două săptămâni bune de antrenamente.

Cupa e normal să fie un obiectiv pentru noi. La un club precum „U” Cluj, Cupa este un obiectiv în fiecare an. Nu există nicio scuză pentru noi, trebuie să facem meciuri bune și să mergem mai departe”, a spus portarul.

Iliev s-a adaptat repede la Cluj și nu regretă decizia de a semna cu formația clujeană.

„Clujul e un oraș frumos. Eu am schimbat multe orașe în cariera mea. Nu a fost dificl să mă integrez, băieții m-au primit bine, mă simt foarte bine la Cluj. Nu regeret că am venit aici”, a declarat portarul bulgar în vârstă de 31 de ani.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

One thought on “„U” Cluj va trata cu mare responsabilitate Cupa României. „Studenții” joacă astăzi la Chiajna și se gândesc numai la victorie

  1. ȘERBAN SILVIU SABIN septembrie 29, 2022 at 9:23 am

    LA UNIVERSITATEA CLUJ NAPOCA TREBUIE SA MAI VINA CATIVA JUCATORI DAR LA ACEST CLUB MINUNAT DIN ARDEAL CARE DEBUTEAZA IN PRIMA LIGA A ROMÂNIEI AU NEVOIE DE UMPIC MAI MULTA EXPERIENȚĂ SI SA LEGE CAT MAI MULTE VICTORII LA RAND CA SA SCAPE U CLUJ DE ZONA DE PLAY OUT DIN ACEST SEZON DE LIGA 1 2022-2023 BAFTA BĂIEȚI HAIDE,,U”

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *