Meci spectaculos la Mediaș! CFR Cluj a învins pe FC Hermannstadt după o prestație excelentă a lui Janga!

CFR Cluj a câștigat primul meci restant cu scorul de 3-2 împotriva revelației campionatului, FC Hermannstadt. Clujenii s-au impus cu 3-2 după ce au condus cu 2-0 și au fost egalați la începutul reprizei secunde. Intrat de pe bancă, Cephas Malele a adus victoria cu un gol în minutul 73. Rangelo Janga a fost omul meciului marcând primele două goluri ale campioanei și pasând decisiv pentru colegul său din atac.

CFR-ul și-a concretizat repede dominarea din startul meciului marcând la prima fază de poartă. În minutul 10, Rangelo Janga a finalizat centrarea lui Cristi Manea, cu capul. Fostul portar al CFR-ului, Karlo Letica nu a avut nicio șansă la execuția atacantului din Curacao, care a ajuns la 3 goluri marcate în tricoul vișiniu. În minutul 26 Janga a reușit „dubla” după ce Letica nu a apreciat corect traiectoria mingii. Astfel atacantul clujenilor a lovit cu capul de la marginea careului iar mingea a intrat în poarta lăsată goală de portarul croat. În minutul 31, Scuffet a fost pus la treabă de un șut deviat al lui Baba Alhasssan iar la faza imediat următoare, Janga nu a reușit să marcheze al treilea gol, fiind blocat în ultimul moment de Letica. Sibienii au reușit până la urmă să reducă din diferență. Daniel Paraschiv, jucătorul care nu a primit vreo șansă la CFR, l-a întors pe Yuri în interiorul careului și a marcat cu un șut plasat în minutul 35.

Malele aduce victoria CFR-ului

După doar 10 minute din a doua repriză, sibienii au reușit egalarea prin Alexandru Oroian. Acesta a profitat de pasa nemaipomenită a lui Paraschiv, care a pus extrema lui Hermannstadt în situație de unu la unu cu portarul. Jucătorul de 21 de ani l-a executat simplu pe italianul din poarta CFR-ului. Elevii lui Dan Petrescu au avut un răspuns pe măsură în minutul 73 când nou-intratul Cephas Malele a marcat după ce a scăpat din marcajul lui Ionuț Stoica. O fentă din corp i-a adus atacantului elvețian spațiul necesar pentru marcarea golului cu numărul 5 din acest sezon. În prelungiri, Mino Sota a avut ultima ocazie a partidei cu un șut puternic de la marginea careului care a trecut puțin pe lângă poarta lui Scuffet.

În urma acestei victorii, echipa antrenată de Dan Petrescu acumulează 37 de puncte în clasament și se apropie de liderul, Farul la doar 4 puncte. Trei victorii consecutive au acumulat clujenii, care în etapa următoare vor înfrunta echipa antrenată de Toni Petrea, Chindia Târgoviște. Meciul din etapa cu numărul 19 va avea loc duminică de la ora 15:30.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *