Tișe a anunțat că gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat în primăvară. „Va fi același gazon ca la CFR”

Având în vedere că nu a fost schimbat în 10 ani de zile, gazonul de pe Cluj Arena va fi înlocuit în această primăvară de către Consiliul Judeţean și firma responsabilă de acest lucru.

Anunțul a fost făcut de președintele CJ Cluj, Alin Tișe, la emisiunea la Napoca Live, care a precizat că este în procedura de licitație acest proiect de schimbare a întregului gazon, care va fi același ca pe stadionul lui CFR sau alte arene din România.

„Este în procedura de licitaţie schimbarea întregului gazon. Este posibil ca în luna martie să intrăm, pentru că nu putem în altă perioadă din cauza vremii. Va fi acelaşi gazon ca la CFR sau alte echipe din România. Vom schimba şi sistemul de drenaj, sistemul de încălzire şi tot ce înseamnă stricăciunile pe care le avem acum. În această primăvară vom schimba toată infrastructura de pe stadion. În momentul în care vom schimba toată infrastructura nu vor mai fi probleme. Vom aveam cel mai modern stadion”, a declarat Tişe.

Gazonul nu a fost schimbat niciodată în totalitate în 10 ani

“Pe fondul scumpirii curentului, stadionul nu mai poate să folosească non stop sistemul de încălzire. Nu ne permitem să menţinem un sistem de încălzire permanent pentru a avea un gazon perfect. Starea lui este rea. Consiliul Judeţean nu a schimbat niciodată în 10 ani gazonul de pe Cluj Arena.

El a fost schimbat parţial sau aproape total de către cei care au organizat evenimente din banii lor. Niciodată gazonul nu a fost schimbat în totalitate de către o firmă specializată de Consiliul Judeţean. Mentenanţa este asigurată acum de mai multe firme pe mai multe domenii, de exemplu pe partea de iarbă şi drenaj este o firmă, pe sistemul de software altă firmă, pe sistemul de iluminat altă firmă”, declara Tişe în luna decembrie 2022.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *