Andrei Peteleu a revenit la CFR Cluj! Ardelenii au oficializat al treilea transfer al iernii!

CFR Cluj a anunțat în această dimineață transferul fundașului lateral, Andrei Peteleu, care a mai evoluat în Gruia timp de trei sezoane și jumătate. În această perioadă, Peteleu a câștigat campionatul de trei ori și supercupa o dată. Acesta a venit liber de contract după despărțirea de Kisvarda, locul trei din Ungaria.

Mutarea a fost confirmată zilele trecute de formația maghiară pe site-ul oficial: „Peteleu mai avea contract o jumătate de an. Jucătorul român revine la CFR Cluj, fostul său club, alături de care a căpătat experiență internațională și chiar a jucat și un meci amical împotriva celor de la Kisvarda.”

De la plecarea sa din 2020, Peteleu a jucat la Sheriff Tiraspol, unde a câștigat campionatul Moldovei. În ianuarie 2021 a revenit în țară unde a jucat la UTA Arad o jumătate de sezon, după care a ajuns în Ungaria la Kisvarda. În țara vecină fundașul de 30 de ani a contribuit la o performanță excelentă a echipei sale: poziția a doua la final de stagiune și participarea în premieră în cupele europene.

Peteleu revine la CFR doar pentru jumătate de sezon în care va avea rolul de rezervă a căpitanului Mario Camora, unul pe care l-a îndeplinit cu succes în perioada anterioară petrecută la club. Polivalența acestuia este un atu, Peteleu fiind capabil să joace pe ambele benzi ale defensivei.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *