Silvășan a criticat condițiie oferite de Sala Sporturilor din Constanța după victoria cu Craiova. „În sală a rămas la fel de frig, mă bucur că nu ne-am accidentat”

Antrenorul campioanei U-BT Cluj-Napoca, Mihai Silvășan, a criticat condițiile oferite de Sala Sporturilor din Constanța, la finalul meciului câștigat din semifinala cu SCM U Craiova, duel câștigat cu 88-64 de clujeni.

Tehnicianul clujenilor i-a „înțepat” pe oficialii Federației Române de Fotbal și s-a plâns că în sală la ora meciului a fost foarte frig, la fel ca la meciul petrecut și se bucură că nu s-au accidentat elevii săi.

„Nu știu ce reacție să am la acest interviu oficial, aș vrea să îi întreb mai departe pe cei de la Federația Română de Baschet dacă vor cenzura sau nu interviul, la fel cum au făcut-o data trecută. Repet ce am spus data trecută, în sală a rămas la fel de frig și mă bucur că nu ne-am accidentat.

Mă bucur pentru victorie, e un pas înainte pentru noi. De acum privim doar spre finală, când vom juca cu trofeul pe masă. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun și să fim pregătiți pentru orice adversar.

Jucătorii noștri tineri au avut o prestație curajoasă, le-am spus să arunce dacă sunt liberi și s-au apărat extraordinar. Au fost în nota echipei și mă bucur pentru ei și pentru evoluția lor”, a declarat Silvasan.

Finala Cupei României dintre U-Banca Transilvania Cluj și CSM CSU Oradea va avea loc miercuri, 15 februarie. Meciul va începe la ora 19:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *