Sabău rămâne cu picioarele pe pământ după victoria cu Hermannstadt: N-am realizat nimic până acum, doar o victorie care ne-a adus o oarecare liniște

Antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a vorbit despre victoria pe care echipa sa a obținut-o în deplasare la Sibiu, cu FC Hermannstadt, scor 0-1, în etapa a 28-a a Superligii. Acesta a avut o atitudine pragmatică în conferința de presă după meci și a susținut că acest succes aduce liniște, dar până la îndeplinirea obiectivului mai este foarte mult.

„O victorie foarte foarte importantă, care ne ajută să fim mult mai relaxați, să pregătim următoarele jocuri cu încredere și cu o stare de spirit bună, pentru că îți câștigi încrederea oamenilor, liniștea de care aveai nevoie să pregătești următorul joc. E doar o victorie importantă.

Felicit jucătorii pentru că s-a creat o atmosferă bună, un grup, care trag la aceeași căruță, la fel și jucătorii care intră sau nu au apărut la meciul cu Botoșani, dar au apărut astăzi. Ceilalți au intrat foarte bine, a contat foarte mult că am avut până în momentul de față trei jocuri amicale, iar acești jucători care au jucat mai puțin au putut să ajungă la un nivel bun, iar astăzi au fost de foarte mare ajutor.

N-am realizat nimic până în momentul de față, doar așa o victorie care ne-a adus o oarecare liniște, dar până să ne îndeplinim obiectivul mai este foarte mult. Mulțumesc suporterilor care au venit, au încurajat echipa și au simțit și jucătorii încurajările și cred că au contribuit foarte mult la această victorie”, a declarat antrenorul Ioan Ovidiu Sabău la finalul meciului de la Sibiu.

Tehnicianul clujenilor a făcut analiza tehnico-tactică a jocului și știe ce au greșit elevii săi în repriza a doua.

„Avem momente bune cu încă momente foarte foarte de nerecunoscut, greșeli simple, suntem relaxați, pierdem mingea. Prima repriză a fost excepțională, chiar în sistemul cu 3-4-2-1, am ținut de minte, am pasat, după care am intrat în a doua repriză și efectiv din situații clare nu am avut încredere să ieșim la joc, să avem încredere să pasăm, să reluăm și am intrat în jocul lor, adică ceea ce și-au dorit ei, să pierdem mingi multe și să îi punem pe contraatac, să ne prindă dezorganizați. Ne-au pus în dificultate, puteau să și egaleze acolo din acel penalty, iar noi am contat foarte puțin în atac în a doua repriză, a mai susținut Sabău.

Etapa viitoare, Universitatea Cluj va primi vizita liderului Farul Constanța, vineri, 3 martie, de la ora 20:30, pe Cluj Arena.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *