DERBY de CLUJ. Mobilizare generală a fanilor lui CFR Cluj. Suporterii campioanei și-au achiziționat bilete din portbagajul unei mașini – FOTO

Dacă suporterii lui „U” Cluj au început deja marea mobilizare pentru a umple stadionul din Gruia, nici fanii campioanei CFR Cluj nu se lasă mai prejos și se mobilizează și ei la rândul lor pentru a fi cât mai mulți pe stadion la derby-ul cu marea rivală Universitatea.

Peluza Vișinie a achiziționat mai multe bilete și le-a vândut fanilor direct din portbagajul unei mașini, în parcarea din spatele peluzei de la stadionul din Gruia, pentru a fi siguri că biletele vor fi cumpărate de CFR-iști și nu de rivali. Acțiunea a fost organizată de reprezentanții ultrașilor feroviari.

Potrivit surselor Sportul Clujean, aproximativ 3000 de fani ai CFR-ului ar putea veni la duelul cu rivala Universității.

Fanii lui CFR Cluj pot achiziționa bilete exclusiv prin intermediul Peluzei Vișinii

„Casele de bilete de la stadionul Dr. Constantin Rădulescu nu vor mai fi redeschise pentru meciul cu „U” Cluj! Comenzile nefinalizate și neprocesate vor fi repuse în vânzare online.

Suporterii noștri care doresc bilete în galeria CFR își mai pot achiziționa tichete prin intermediul celor de la Peluza Vișinie, a anuntat clubul din Gruia.

Reacția clubului din Gruia

„Ca urmare a ultimelor imagini apărute în mediul online, dorim să facem următoarele precizări:

Clubul nostru a vândut către Asociația 1907 bilete în sectorul 25 din Peluza 1, și le-a predat reprezentantului acesteia în baza unui proces verbal. Am răspuns pozitiv solicitării asociației din motive de siguranță, pentru a evita conflictele care ar putea să apară între membrii celor două galerii„, a fost anuntul clubului feroviar.

Partida dintre cele două formații clujene va avea loc luni, 13 martie, de la ora 20:30, și contează pentru ultima etapă a sezonului regular. De altfel, confruntarea este considerată cel mai vechi derby din România.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *