Giovanni Becali, prezent în Gruia la Derby-ul Clujului. Pe cine a remarcat acesta din tabăra CFR-ului?

Impresarul Ioan Becali și-a făcut prezența la derby-ul Clujului după ce acest a asistat și la meciuri ale FCSB-ului și al Farului. Omul de afaceri a văzut toate cele trei echipe de pe podium înaintea play-off-ului și a afirmat că acestea se vor bate la titlu până în ultima etapă. Fostul impresar al lui Dan Petrescu a numit și doi jucători de-ai „Bursucului” pe care a pus ochii.

„O evoluție foarte bună a CFR-ului împotriva unei echipe, care nu a jucat. Universitatea Cluj, practic, nu a avut nicio ocazie de gol. CFR-ul rămâne aceeași nucă tare pentru toate adversarele ei din play-off, dar vor avea și ei lupte grele. În meciurile ce urmează, CFR-ul va trebui să-și arate supremația asta pe care o au de vreo 5-6 ani. Lupta se va da între CFR, Steaua (n.r. FCSB) și Farul. Este o luptă care se va da până în ultima etapă a play-off-ului”, a declarat Becali.

Petrila și Krasniqi, remarcații lui Giovanni

„Eu mă uit după tineri iar aici tinerii sunt Krasniqi, Petrila, cam atât deocamdată. Ceilalți sunt jucători experimentați, jucători de care Petrescu se desparte cu greu, de tineri se desparte mai ușor”, a spus Giovanni Becali după meci.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *