Programul complet al meciurilor desfășurate la Cluj-Napoca pentru EURO U21

Meciurile din Grupa D și un sfert de finală a Campionatului European de Fotbal pentru Tineret U21 vor fi găzduite la Cluj-Napoca, pe stadioanele Cluj Arena și „Dr. Constantin Rădulescu”.

Astfel, printre formațiile care vor evolua la Cluj-Napoca se numără Franța și Italia, ambele foste campioane europene la categoria U21. Din Grupa D mai fac parte și Elveția și Norvegia, iar pe lângă meciurile din grupe, pe Cluj Arena se va juca și un sfert de finală, între echipa care va termina pe locul 1 grupa D și cea care va încheia pe 2 grupa B, cea din care face parte și România.

PROGRAM MECIURI LA CLUJ:

GRUPA D: Norvegia, Elveția, Franța, Italia

Joi, 22 iunie

  • 19:00 Norvegia – Elveția (Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj)
  • 21:45 Franța – Italia (Cluj Arena, Cluj)

Duminică, 25 iunie

  • 19:00 Elveția – Italia (Cluj Arena, Cluj)
  • 21:45 Norvegia – Franța (Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj)

Miercuri, 28 iunie

  • 21:45 Elveția – Franța (Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj)
  • 21:45 Italia – Norvegia (Cluj Arena, Cluj)

Sferturi de finală

Duminică, 2 iulie

  • 22:00 1D vs 2B (Cluj Arena, Cluj)

Biletele au fost puse deja în vânzare și toate cele 7 meciuri de la Cluj vor avea prețuri cuprinse între 25 lei (categoria 2) și 35 lei (categoria 1).

Biletele pot fi achiziționate și în pachete de stadion pentru cele 3 meciuri din grupe jucate pe fiecare dintre cele 2 stadioane, Cluj Arena și Dr. Constantin Rădulescu. Prin aceste pachete se poate obține o reducere la 3 meciuri de până la 20%, în funcție de categoria biletelor.

În primele 2 etape din grupa D clujenii pot avea o experiență aparte, putând asista la 2 meciuri în aceeași zi, respectiv: Italia – Franța și Norvegia – Elveția în etapa 1 și Elveția – Italia și Norvegia- Franța în etapa 2.

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit în zona Family, special amenajată, și doar adulții însoțitori vor plăti bilet. Biletele se pot achiziționa de pe: under21tickets.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *