De la Franța și Germania, spre Azerbaidjan! Claudiu Petrila, dorit la echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf!

Unul dintre posibilele produse de export ale CFR-ului, Claudiu Petrila este dorit în Azerbaidjan, la Neftchi Baku, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf. Tânăra speranță a clujenilor a fost aproape de a pleca de la echipa campioană în două rânduri până acum, la echipe din Franța sau Germania.

Forma neașteptat de slabă a internaționalului de tineret i-a scăzut șansele la un transfer de răsunet în această vară. Lipsa de eficiență în fața porții au făcut ca Petrila să își piardă locul de titular în formația lui Dan Petrescu în favoarea celuilalt atacant al CFR-ului, eligibil pentru regula U21, Daniel Bîrligea.

Azerii de la Sportinfo notează că echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, fost la FCSB, este interesată de împrumutul lateralului stânga al feroviarilor, care a fost încercat și în alte poziții sezonul acesta, precum aripă dreaptă, mijlocaș ofensiv, sau al doilea vârf.

Cu 3 goluri și 5 pase decisive semnate în 53 de partide din actualul sezon, Claudiu Petrila ar putea să-și piardă de tot locul de titular în sezonul viitor, având în vedere că nu va mai fi eligibil regulii U21. Pe lângă regulă, concurența pe post va fi și mai mare odată cu sosirea lui Philip Otele, care a semnat un precontract cu CFR Cluj în iarnă.

Claudiu Petrila se află pe locul 19 al aparițiilor pentru CFR Cluj cu 123, acesta marcând de 14 ori și oferind 10 pase decisive în tricoul vișiniu.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *