Dan Petrescu înaintea meciului de la Sf Gheorghe: „Sepsi e favorită la modul în care se prezintă lucrurile”

CFR Cluj joacă în ultimele două etape pentru calificarea în Conference League. Elevii lui Dan Petrescu se deplasează la Sf. Gheorghe pentru un meci dificil împotriva celor de la Sepsi OSK, pe un stadion, unde nu au câștigat în acest sezon. Lotul CFR-ului rămâne la fel de subțire din cauza accidentărilor, astfel putem vedea 5 jucători sub 21 de ani în primul 11 al lui Petrescu.

După ratarea titlului în urma înfrângerii din etapa trecută în fața FCSB-ului, deja fostei campioane a României i-a rămas doar lupta pentru Europa. La doar 2 puncte de Craiova și 4 de Rapid, nici măcar locul 3, care duce la baraj, nu este sigur pentru clujeni. Aceștia sunt și fanii Universității Cluj în finala Cupei României, pentru că în cazul triumfului „studenților”, locul 3 merge direct în Europa iar locul 4 la baraj.

Ce spune Dan Petrescu despre meciul cu Sepsi?

„Mai avem două sau trei meciuri și e posibil ca mâine să avem patru copii în teren, sub 21 de ani. De la început, plus Yeboah, cinci. Pentru viitorul clubului e bine, dar la CFR se vrea prezent, nu viitor. Asta e realitatea lotului în momentul de față.

În opinia mea, Sepsi e favorită la modul în care se prezintă lucrurile. Sunt convins că vor băga toți jucătorii pentru a vedea formula cea mai bună înainte de finala Cupei. Au entuziasm, joacă pe prime mari, am înțeles că patronul lor a dublat primele în play-off. Noi n-avem moral, spirit și nici jucătorii.

Pe Braun l-am lovit noi, iar pe Krasniqi l-am forțat până s-a accidentat. Yuri e și el puțin accidentat. După Braun și Krasniqi, el, Yeboah și Manea astăzi… nu știu dacă vor juca. Va fi o echipă foarte tânără în teren, fără experiență. E cea mai rea perioadă din mandatul meu la CFR”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

CFR Cluj a întâlnit-o pe Sepsi de 4 ori în acest sezon dar nu a câștigat niciodată pe teren străin. Meciul din sezonul regular s-a terminat la egalitate, 2-2, iar semifinala Cupei nu a avut istoric, covăsnenii impunându-se cu un neverosimil 3-0.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *