„Peluza Vișinie”, mesaj pentru Farul și Gheorghe Hagi: „Acum ștacheta a fost ridicată!”

Suporterii fostei campioane a României, CFR Cluj, au ținut să felicite performanța celor de la Farul Constanța, cea care s-a încoronat aseară ca noua campioană după o revenire improbabilă împotriva FCSB-ului.

Membrii „Peluzei Vișinii” au postat un mesaj pe rețelele de socializare în care aceștia recunosc superioritatea fotbalistică a clubului creat de Gheorghe Hagi și acceptă înfrângerea, recunoscând că „au fost mai buni de această dată”.

„Frânarii” au ținut să puncteze și filosofia de joc a clubului dar și faptul că au reușit această performanță cu mulți jucători crescuți în propria academie. Astfel aceștia nu au omis să menționeze că își doresc o academie pe măsură și la CFR Cluj: „Dorim sa îi felicităm pentru oportunitățile oferite tinerilor români, arătându-ne tuturor că se poate face performanță și cu tineri jucători autohtoni. Nu putem decât să ne dorim ca pe viitor și clubul nostru sa aibă o academie precum cea de la Constanța.”

In final, galeria clujeană a lansat deja provocarea pentru sezonul următor, in care toată suflarea CFR-istă își dorește să revină acolo unde s-a obișnuit să fie 5 ani de zile, anume pe primul loc: „Competiția te împinge la progres. Așa trebuie să vadă toți suporterii si jucătorii CFR-iști acest an. Ultimii 5 ani au fost ai noștri, am dominat autoritar, dar acum ștacheta a fost ridicată. Noi la rândul nostru trebuie să progresăm, atât pe teren, cât și în tribune și să ne reluăm locul de drept, cel de campioni.”

Fanilor CFR-iști le rămâne să meargă la probabil ultimul meci din această stagiune, pentru a-și susține favoriții in lupta pentru locul 3, dar și pentru a vedea și a aplauda noua campioană a României.

CFR Cluj – Farul Constanța se joacă duminică, 28 mai de la ora 21:00.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *