Un fost conducător de club din România nu crede că Dan Petrescu va mai rămâne la CFR Cluj

CFR Cluj a câștigat meciul cu Sepsi OSK cu scorul de 2-1 din penultima etapă a play-off-ului Superligii, iar antrenorul Dan Petrescu ar putea să plece din Gruia.

În aceste condiții, fostul conducător Narcis Răducan susține că antrenorul Dan Petrescu va părăsi formația feroviară la finalul sezonului, iar CFR ar trebui să instaleze un tehnician care să pună la punct o strategie care să genereze venituri din vânzarea jucătorilor cu potențial.

”Petrescu nu va rămâne la CFR Cluj, eu așa cred. S-au adunat mai multe, în primul rând îl presează foarte mult această contraperformanță, până la urmă e un raport între ceea ce cheltui și ceea ce obții. În plus, el nu e un antrenor ieftin. Și nu cred că va sta, nu e prima dată când ar lua o pauză.

Problema știi care este? Cu fiecare an ce trece, clubul se încarcă din ce în ce mai mult din punct de vedere financiar. Câștigi o dată, de două ori, de cinci ori campionatul, dar dacă nu reușești să faci o platformă care să facă și bani, nu doar performanță, s-ar putea să nu te mai bucuri atât de mult, mă refer la acționarul principal.

Petrescu nu e omul potrivit care să creeze o astfel de platformă care să facă și bani din vânzarea de jucători. El e un antrenor de rezultat imediat, poate unul dintre cei mai buni din România”, a spus Narcis Răducan, la Fotbal Club, citat de digisport.ro.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *