CFR Cluj își joacă în această seară ultima șansă la cupele europene pe teren propriu

CFR Cluj a încheiat sezonul competițional 2022-2023 pe locul al treilea în Superliga și va disputa în această seară, joi, 1 iunie, de la ora 20:30, meciul de baraj pentru calificarea în UEFA Conference League împotriva lui FCU Craiova 1948.

Oltenii de la FCU Craiova 1948 au trecut de gruparea ilfoveană FC Voluntari.

CFR Cluj și Voluntari s-au mai întâlnit de patru ori în campionat, din care în trei meciuri au câstigat feroviarii, iar craiovenii au o victorie.

În ultimul meci, pe 7 noiembrie 2022, CFR a câștigat cu 3-1, prin reușitele lui Janga, Manea și Yeboah, în timp ce pentru Craiova a înscris Ganea.

Ce a declarat Dan Petrescu înainte de meciul cu FC U Craiova 1948:

Una e să participi în cupele europene și alta să nu. O să vedeți ce meci dramatic o să fie mâine. Adversarul e foarte puternic. Toată lumea se aștepta ca echipele din prima ligă să bată la scor, inclusiv eu.

În fotbal se poate întâmpla orice.E un meci important pentru noi. E al 63-lea meci, există o stare de oboseală. În fotbal tot timpul ultima impresie contează. Sper ca băietii să facă un meci excelent și să califice echipa în Europa. Mi se pare incredibil să fie într-o lume reală locul 3 cu locul 7 pentru Europa.

Nu o să înțeleg niciodată aceste decizii.Rotunjirea…dacă eram la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova erau peste noi, când noi am făcut 10 puncte mai mult.

Sunt convins sută la sută că dacă rămân aceeași jucători o să se bată la podium. M-am uitat la ei în ultimele zile, joacă foarte bine„, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului dintre CFR Cluj și U Craiova 1948.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *