Peste 1000 de alergători au luat parte la Crosul Supereroilor, la Sports Festival 2023. Primarul Boc și alte vedete, printre participanți

Astăzi, 4 iunie, în ultima zi a Sports Festival a avut loc Crosul Supereroilor, un maraton caritabil la care au participat peste 1.000 de persoane și au susținut cauza caritabilă: renovarea Clinicii de Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca” din Cluj-Napoca.

În cadrul Crosului au participat atât simpli iubitori de sport, dar și personalități din media, din sport, precum Ana Bogdan, Simone Tempestini sau Benny Adegbuyi, dar și primarul Emil Boc, care s-a declarat încântat de eveniment.

„Îi felicit pe toți clujenii, dar și pe cei din țară care au participat la acest eveniment minunat. Acest cros are atât un scop caritabil, cât și acela de a încuraja un mod de viață sănătos.

Cea mai ieftină investiție în sănătate este mișcarea. Sunt foarte mulțumit de ritmul meu, am terminat cu un timp de 6 minute/km, ceea ce e foarte bine. Important este să participi, nu să câștigi”, a spus primarul.

Startul Crosului Supereroilor a fost pe Cluj Arena, iar participanții au alergat pe un traseu de 5 km: Cluj Arena– Splaiul Independenţei – Str. George Coșbuc – Parcul Central „Simion Bărnuțiu” – Pod Napoca –Bulevardul 1 Decembrie 1918 – str. Sigismund Toduță – str. Gavril Muzicescu – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Pod Napoca – str. Splaiul Independenței – Cluj Arena.

Crosul Supereroilor a avut trei probe: PRO 10K feminin/masculin (+premiu pentru record de timp), OPEN 10K feminin/masculin și OPEN 5K feminin/masculin.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *