Boc a negat interesul lui „U” Cluj pentru Șumudică. „Antrenorul este Toni Petrea”

Primarul Clujului, Emil Boc, a dezmințit zvonurile care au circulat despre posibila venire a lui Marius Șumudică la Universitatea Cluj. Edilul a susținut că echipa are un antrenor în acest moment și acesta este Toni Petrea.

Zvonurile din ultimele zile despre posibila venire a lui Șumudică au fost risipite de conducerea Universității Cluj, iar primarul Boc a declarat că așteaptă o victorie în partida de sâmbătă cu Dinamo, de la Mediaș.

„Sunt consternat. Eu am cerut celor din club să mă informeze măcar cu un minut înainte de orice lucru pe care îl fac. O spun cu toată sinceritatea, Universitatea Cluj are antrenor, îl are pe Toni Petrea. E un antrenor bun, performant. Cine putea să creadă că mergi la Craiova și îi bați pe teren propriu? A fost o mobilizare de excepție sub conducerea sa.

Nu știu să fiu intervenit vreun eveniment de altă natură. Vom avea ședință de Consiliu Local și îl voi întreba pe președintele Radu Constantea. Universitatea are stabilitate, are antrenor, are susținerea orașului. Îi așteptăm pe băieți să vină de la Mediaș cu trei puncte pentru că au demonstrat că se poate. Restul e cancan.

Am respect pentru Șumudică, dar nu am avut nicio idee în această direcție sau vreo discuție. Fiecare își caută locul pe această piață. Repet, U are un antrenor pe care îl cunosc, e un om serios, profesionist, a demonstrat și la FCSB.

Aici are independență totală, are stabilitate financiară, un climat stabil al orașului și un brand fantastic al orașului în spatele său. Știu că e greu să fim în play-off, dar ar trebui să fim într-o zonă confortabilă pe care să putem construi.

Până când clubul nu scoate un cuvânt, lumea trebuie să știe că avem antrenor. Clubul nu are vreun motiv să scoată vreun cuvânt. Avem antrenor, avem echipă, avem totul în regulă”, a declarat Boc la Napoca Live.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *