Eduard Roschnafsky va continua alături de U-BT Cluj-Napoca

Tânărul baschetbalist Eduard Roschnafsky a semnat prelungirea contractului cu U-Banca Transilvania Cluj și va continua în alb-negru și din sezonul viitor. Acesta a venit în vara 2022 de la formația MHP Riesen Ludwigsburg.

Roschnafsky s-a născut pe 20 iunie 2003 și măsoară 2.09 metri, evoluând pe poziția de pivot. Acesta a început junioratul la Academia U-BT, dar s-a transferat ulterior în Germania. Drept urmare, a trecut pe la formații precum Science City Jean sau Niners Chemnitz.

El a bifat 20 de partide în sezonul precedent al Ligii Naționale, remarcându-se cu medii de 2.3 puncte, 1.1 recuperări și 0.3 pase decisive. Totodată, a prins 3 meciuri în EuroCup.

„Îmi doresc să avem același succes ca echipă și să am un rol mai mare ca în anul precedent. Am învățat multe aspect importante pe parcursul sezonului anterior, iar cu sprijnul echipei și al fanilor sunt pregătit pentru un parcurs foarte bun!”, a declarat Roschnafsky.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *