DERBY de Cluj: Biletele au început să se vândă ca pâinea caldă. Fanii celor două echipe promit o atmosferă de zile mari

Biletele de acces pentru derby-ul Clujului dintre Universitatea și CFR, programat luni, 21 august, de la ora 21:30, pe Cluj Arena, au fost scoase la vânzare în urmă cu câteva zile, iar fanii alb-negrilor au început deja achiziția lor.

Prețul tichetelor variază între 20 de lei la peluză și 120 în zona VIP a Cluj Arena.

Fanii lui CFR Cluj nu au primit încă informații despre bilete pentru derby.

Ne întoarcem acasă pentru derby-ul Clujului! Duelul cu CFR va avea loc pe data de 21 august, de la ora 21:30, pe Cluj Arena!

Ia-ți bilet și hai să susținem împreună echipa la primul meci pe Cluj Arena din acest sezon. Biletele pot fi achiziționate de AICI!

Biletele pot fi cumpărate și de la magazinul clubului de la Cluj Arena sau de la stand-ul clubului din Iulius Mall. 

Pentru copiii cu vârsta de maxim șapte ani se poate solicita bilet cu valoare 0 din locațiile fizice de vânzare (magazinul de la Cluj Arena, standul de la Iulius Mall, casa de bilete de la stadion).

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere 50% la achiziția unui bilet din locațiile fizice. Aceștia trebuie să prezinte carnetul de elev/student sau cuponul de pensie”, a transmis Universitatea Cluj.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *