Spectacol fotbalistic la Dej. Unirea a pierdut cu CSA Steaua, dar a fost un meci de neuitat

Etapa a treia a sezonului regulat din Liga a 2-a s-a încheiat cu o înfrângere dură pentru Unirea Dej, care a fost învinsă cu 2-6, pe teren propriu, de formația CSA Steaua.

Dejenii au început confruntarea de pe Stadionul Muncipal cum nu se poate mai prost, Chipirliu a transformat un penalty în minutul 7 al jocului, iar la o jumătate de oră de joc, tot el a realizat „dubla” și a stabilit scorul pauzei la 0-2.

În repriza a doua a fost spectcol de goluri pe teren. Steaua a înscris pentru 3-0 prin Boiciuc (68), iar Piftor de la Unirea Dej a redus din diferență câteva minute mai târziu (72).

Steliștii au făcut 4-1 prin Enceanu (84), dar câteva secunde mai târziu, dejeanul Chira a înscris cu o lovitură de cap și a redus din nou din diferență (85).

Unirea Dej a suferit în prelungirile meciului și au mai încasat două goluri, Adrian Ilie în minutul 92, iar Raicu în minutul 94 au stabilit scorul final la 6-2 pentru CSA Steaua.

Următorul joc oficial pentru Unirea Dej va avea loc sâmbăta viitoare, 26 august, pe terenul formației CSM Slatina, de la ora 11:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *