Rangelo Janga, prezentat oficial în Israel. A efectat deja primul antrenament la noua sa echipă

Atacantul în vârstă de 31 de ani, Rangelo Janga, golgheterul formației CFR Cluj, a petrecut doar un an în Gruia și s-a despărțit de formația feroviară, ajungând în prima ligă din Israel, la Bnei Sakhnin, unde a și fost prezentat oficial.

Cu 11 goluri marcate în stagiunea precedentă, Janga a fost golgheterul lui CFR, dar nu a făcut parte din planurile lui Andrea Mandorlini și a fost lăsat să plece de către conducerea clubului.

„Suntem încântați să îl prezentăm pe atacantul Rangelo Janga. Atacantul a semnat pentru un sezon, cu opțiune pentru încă unul. Jucătorul vine din prima ligă din România, de la CFR Cluj. Îi urăm succes!”, a transmis clubul din Ligat ha’Al.

Janga s-a antrenat deja alături de noii săi colegi, Israel fiind cea de-a opta țară în care evoluează Rangelo Janga. Crescut în Țările de Jos de Willem II, fotbalistul a mai evoluat în țara natală pentru Excelsior, Dordrecht și NEC Neijmegen, dar și în Cipru la Omonia Arradippou și Apollon Limassol, în Slovacia la Trencin, în Belgia la Gent, în Kazahstan la Astana și în Elveția la Lugano.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *