Sabău, mulțumit de joc după victoria cu CSA Steaua din Cupa României

Antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, s-a declarat mulțumit de jocul elevilor săi din victoria cu CSA Steaua de joi, 28 septembrie, din Ghencea, scor 3-1.

”În sfârșitul de joc am fost nemulțumit. Am pierdut multe mingi. Ai 3-1 și nu ai voie să pierzi mingi pe contraatac.

Sunt mulțumit totuși că am tratat corect această competiție. Sigur, când nu ai drept de promovare, e greu să construiești o echipă.

Noi trebuie să ne refacem. Mă bucur pentru Alex Chipciu și Dan Nistor. E bine că au ieșit sănătoși astăzi, am riscat un pic. Va trebui să arătăm mult mai bine.

Sunt foarte multe care se discută. Nu cunosc amănunte. Pentru mine este Steaua, luni joc cu FCSB. Nu vreau să intru în detalii.

Cu răbdare și cu jucătorii la un nivel de pregătire bun, cred că putem pune probleme multor echipe din Liga 1”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la finalul meciului cu CSA Steaua.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *