CFR Cluj ar putea da lovitura financiară prin transferul lui Krasniqi în Serie A. Câți bani ar urma să încaseze clubul din Gruia?

CFR Cluj va da o lovitură financiară importantă pentru bugetul clubului prin transferul perlei din Kosovo, Ermal Krasniqi (25 ani), unul dintre cei mai promitători jucători din lotul feroviarilor.

Potrivit presei din Kosovo, CFR ar fi ajuns la un acord cu formația din Serie A, Bologna, pentru transferul lui Krasniqi, iar în conturile clubului din Gruia ar urma să intre suma de 5 milioane de euro.

Jucătorul a fost adus de CFR pentru suma de 200.000 de euro, iar cota sa de piață conform Transfermarkt este de 1.4 milioane de euro.

În primă fază, cele două cluburi au ajuns la un acord pentru împrumutul pentru un sezon al lui Krasniqi pentru 1 milion de euro, iar dacă va confirma în Serie A, italienii vor plăti 4 milioane de euro diferența pentru transferul definitiv al jucătorului.

Înainte de a ajunge în România, Krasniqi a evoluat doar în țara sa natală, la Malisheva, Llapi, Feriazj și Ballkani, iar odată cu venirea anul trecut la CFR, jucătorul a explodat și a avut o evoluție foarte bună.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *