Bătălia fără goluri: CFR Cluj și Oțelul își împart punctele

CFR Cluj nu a profitat de ocazia de a se apropia de liderul Superligii, FCSB, în duelul cu Oțelul Galați, scor 0-0, partidă ce a încheiat cea de-a 13-a etapă a campionatului. Astfel, frânarii rămân pe locul secund, cu 27 de puncte, la doar trei lungimi de bucureșteni.

Ardelenii au început partida în pressing la poarta gălățenilor, dar apărarea acestora părea de nestrăpuns. Fiecare pericol din careul goalkeeperului Bozoancă era îndepărtat ușor de defensivă. Ambele formații au practicat un joc plăcut spectatorilor, dar formația cu ocaziile periculoase din prima parte a reprizei a fost Oțelul.

Mai întâi, Tănasă a trimis balonul cu capul peste bară, iar apoi Gomes Silva s-a remarcat prin șutul plasat puternic pe spațiul porții, dar Sava a plonjat extraordinar. Trupa lui Mandorlini a părut lipsită de idei, iar fiecare atac la poarta adversarilor era irosit prea ușor.

Actul secund a început cu asediul ardelenilor la poarta oaspeților, care au părut mai motivați de a înscrie, după revenirea de la vestiare. Echipa din Gruia a atacat constant, dar la fel ca în prima repriză, defensiva Oțelului părea ca un scut ce blochează orice șut spre poartă. Până la finalul meciului, tabela a rămas intactă, 0-0, iar Oțelul continuă seria de partide fără înfrângere în duelurile din deplasare.

În următoarea etapă, CFR Cluj o va înfrunta pe campioana României, Farul Constanța, mai exact în data de 30 octombrie, de la ora 20:30, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, iar trei zile mai târziu, alb-vișinii se vor duela cu rivala din oraș, Universitatea Cluj, partidă contând pentru etapa a 2-a din Cupei României Betano.

Echipele de start:

CFR Cluj: R. Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic, Morgan – Cvek, Muhar, C. Deac – Otele, Juricic, Bîrligea

Rezerve: Hindrich – M. Ilie, Lucaci, R. Filip, Fica, L. Mihai, Konoplianka, Jefte

Antrenor: Andrea Mandorlini

Oțelul: Dur-Bozoancă – Zhelev, Cisse, Lovric, Miguel Silva – Cisotti, A. Lopez, Samuel Teles – Maciel, Al. Pop, R. Tănasă

Rezerve: R. Stoian – G. Cîrjan, Jardan, Adăscăliței, Bodișteanu, Zivulic, C. Ghiochel, Latouchent, Fatai

Antrenor: Dorinel Munteanu

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *