CFR Cluj și Oțelul Galați, revedere după opt ani

Ardelenii se pot apropia la un singur punct de liderul Superligii, FCSB, dacă vor obține toate cele 3 puncte în duelul de astăzi, cu nou-promovata, Oțelul Galați, de la ora 21:00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Alb-vișiniii au patru victorii consecutive în partidele de acasă, iar ultimele 3 dintre acestea le-au câștigat fără a încasa vreun gol. Echipa condusă de tehnicianul Dorinel Munteanu a suferit a doua înfrângere din acest sezon, în fața campioanei României, Farul Constanța, scor 0-1.

În momentul actual, CFR Cluj se află pe poziția a 2-a în clasamentul Superligii, cu 26 de puncte acumulate în primele 12 etape, în timp ce Oțelul ocupă poziția a 10-a a ierarhiei, cu 14 puncte strânse după 12 meciuri.

De remarcat, e că Oțelarii au fost neînvinși până acum în deplasare, iar trei din cele cinci partide nu au primit niciun gol.

Ultimul duel direct, CFR Cluj – Oțelul Galați, a avut loc în 4 aprilie, 2015, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, partidă încheiată cu victoria frânarilor, 1-0, grație unicului gol marcat de Gregory Tade.

Andrea Mandorlini şi Dorinel Munteanu s-au mai întâlnit o singură dată din postura de antrenori, pe 7 martie 2010, în Oţelul – CFR Cluj 1-0.

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *