Andrea Mandorlini în ședință de criză la CFR Cluj, Jefte Betancor „out” înaintea meciului cu Poli Iași!

Etapa cu numărul 16 din Superliga înseamnă o deplasare de peste 380 de kilometri pentru CFR Cluj, care va juca sâmbătă, împotriva celor de la Politehnica Iași, de la ora 18:45, pe stadionul ”Emil Alexandrescu”. Va fi ultima partidă înaintea unei noi întreruperi a competiției, cu ocazia jocurilor echipelor naționale. 

Ardelenii se poziționează după primele 15 etape pe locul al 2-lea în clasamentul Superligii, cu un total de 30 de puncte obținute după ce a reușit nouă victorii, trei rezultate de egalitate și a pierdut doar trei întâlniri în acest sezon. Ultimul rezultat negativ pentru alb-vișinii a venit chiar în partida precedentă, când au evoluat pe terenul formației FC Hermannstadt, scor 1-0, grație super golului înscris de Neguț.

Trupa din Copou se află pe poziția a 12-a în clasament cu un număr de 17 puncte acumulate după ce a obținut patru victorii, cinci rezultate de egalitate și a pierdut șase partide, în turul de campionat. În ultimele cinci partide, Poli Iași, a obținut o victorie, trei rezultate de egalitate și a suferit o înfrângere la limită, cu Rapid, scor 3-2.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în turul acestui sezon, când CFR s-a impus clar, cu 2-0. Autorii victoriei fiind Birligea și Manea. Ultimele două partide din sezoanele trecute au fost și ele fără bătăi de cap pentru ”frânari”, câștigate cu  4-0, respectiv 2-0.

Tehnicianul formației din Gruia, Andrea Mandorlini, s-a declarat nemulțumit la conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași:

„Personal am fost foarte supărat după meciul cu Hermannstadt, dar campionatul nu se termină în luna noiembrie. Am avut şi alte ocazii să fim pe primul loc şi nu am făcut-o. Nu sunt doar eu supărat, ci şi jucătorii, suporterii, toată lumea, dar acum avem un alt meci, apoi urmează o pauză. Trebuie să uităm meciul trecut. Din păcate avem şi ceva probleme cu jucători care nu sunt bine din punct de vedere fizic. Important este să ne regăsim concentrarea. Noi vom munci tot timpul pentru punctele puse în joc, indiferent cu cine vom juca. Contează mai puţin cu cine am obţinut puncte până acum. Faptul că suntem la un punct faţă de FCSB înseamnă că am acumulat suficiente puncte.

 Andrea Mandorlini, băgat în sedință de președintele Cristian Balaj!

„Am vorbit cu preşedintele clubului. E absolut normal că nu putem fi fericiţi, nimeni din club nu este fericit, dar trebuie să ţinem cont de situaţia în care ne aflăm. Am schimbat mulţi jucători, chiar s-a coborât bugetul.  Chiar şi în aceste condiţii am avut multe ocazii de a fi în fruntea clasamentului. În acest moment nu suntem mulţumiţi, asta este clar. Deşi campionatul nu se termină astăzi, primul loc îţi dă entuziasm. Acum suntem mai degrabă supăraţi decât entuziaşti, dar totul depinde de noi.  Eu sunt aici şi îmi fac treaba cât pot de bine. E absolut normal ca nici ei să nu fie fericiţi, pentru că toţi ne doream să fim pe primul loc. Însă campionatul este lung”.

Jefte, OUT de la CFR!

„Jefte este afară din acest proiect, din echipa noastră. El este un băiat bun şi îi doresc tot binele. El a jucat multe meciuri la noi, îşi dorea să joace mai mult, mie îmi pare rău pentru el. El a decis asta. El îşi dorea să joace mai mult şi eu nu îi pot promite asta, indiferent de numele pe care îl are”, a mai declarat Mandorlini, la conferința de presă.

Alexandru Florea

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *