Universitatea Cluj întâmpină probleme în lot, înaintea partidei cu Petrolul Ploiești

Returul campionatului din Superliga înseamnă un nou duel de tradiție între Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești, care vor evolua, mâine, pe Cluj Arena, de la ora 14:00. Va fi ultima partidă înaintea unei noi întreruperi a competiției, cu ocazia jocurilor echipelor naționale. 

Studenții” vin după o înfrângere neașteptată, acasă, cu formația ilfoveană, FC Voluntari, scor 2-1,  după o serie de opt partide fără înfrângere din cele două competiții interne (Superliga și Cupa României). Trupa lui Florin Pîrvu  se află într-o formă bună, cu cinci remize și trei victorii în ultimele opt partide, având o defensivă greu de străpuns.

În clasamentul Superligii, Petrolul se poziționează mai bine decât Universitatea Cluj, mai exact pe ultima poziție din play-off, cu 21 de puncte, respectiv poziția a 9-a, cu 19 puncte acumulate în turul campionatului.

În ultimul duel direct, partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în urma celor două goluri marcate în prima repriză, de Alexandru Chipciu și Musi.

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău, a prefațat partida de mâine la conferința de presă :De atitudine și de felul cum ne prezentăm la acest joc cred că e cel mai important!

”Meciul de sâmbătă va fi un joc greu, anticipez că nici noi în momentul de față nu traversăm o perioadă bună având și foarte multe absențe. Știți foarte bine și Alex Chipciu care este suspendat, Lucas care încă nu este refăcut și nu știm cum vom arăta. De asemenea sunt multe necunoscute cum vom arăta și din punct de vedere fizic.

Petrolul are o echipă cu un sistem 5-4-1, vine consolidată ca o echipă care are încredere, un lot echilibrat, iar noi va trebui din nou să ne recăpătăm încrederea și să ne arătăm efectiv calitățile noastre, atunci când o să avem posesie, să avem răbdare, să jucăm foarte repede, să jucăm una-două atingeri, exact ceea ce s a văzut că o caracteristică acestei echipe.

Sper să găsesc și un prim 11 pentru că au mai apărut niște accidentări și Oancea care a ieșit la meciul cu CFR care și el a revenit ieri cu un antrenament la fel să vedem și Bic, acolo niște semne de întrebare la Ovidiu pentru că și el are o lovitură foarte puternică de la meciul cu CFR și pentru el a fost destul de greu. Contează să fiu inspirat dar și jucătorii care vor intra efectiv să se considere parte din grupul de oameni care să fie implicați și să își dorească foarte mult.”

Alexandru Florea

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *