S-au stabilit data și ora derby-ului CFR – ”U” Cluj

Derby-ul mult așteptat de întreaga suflarea clujeană se va juca joi, 21 decembrie, de la ora 19:45 , pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu în cadrul etapei cu numărul #21 din Superliga.

CFR și Universitatea Cluj se vor confrunta de această dată în campionat, chiar înaintea finalului de an, după ce s-au întâlnit în Cupa României la începutul lunii precedente. În acea partidă din cupă, scorul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, ceea ce face ca duelul din campionat să fie mai interesant, ținând cont de rezultatele anterioare și forma actuală pe care o au ambele formații.

Clubul din Gruia a anunțat recent, pe pagina oficială de socializare că a început vânzarea de bilete pentru derby-ul cu Universitatea Cluj, iar cei care au prioritate sunt abonații, cât și cei care și-au achiziționat cel puțin un bilet online la meciurile CFR-ului de acasă din acest sezon al Superligii.

Peluza Vișinie: “CUMPĂRAȚI BILETELE și nu vor fi prezenți ei în sectoarele destinate nouă, ci noi!“

Galeria le-a adresat suporterilor CFR-iști un mesaj, fiind nemulțumiți de faptul că aceștia nu vin la stadion. Au mai transmis că urmează meciul cu marea rivală din Cluj-Napoca și că există riscul ca și acum, suporterii U Cluj să cumpere în masă bilete pe stadion și să domine atmosfera.

    ”Urmează meciul cu rivala din oraș, la care vom avea prioritate în achiziționarea biletelor. La ultimul meci direct din Gruia am constatat multiple plângeri ale suporterilor noștri, de la faptul că rivalii au primit bilete pentru jumătate din T2, la faptul că abonații noștri au fost nevoiți să se mute întrucât au nimerit între ei. Nu, nu au primit jumătate de T2, au achiziționat biletele pe care noi, CFR-iștii, NU LE-AM ACHIZITIONAT! Doriți să evităm aceste lucruri? CUMPĂRAȚI BILETELE și nu vor fi prezenți ei în sectoarele destinate nouă, ci noi! Lăsați comoditatea și lașitatea la o parte si cumpărați biletele pentru meciul cu ei înaintea lor, în perioada în care vom avea prioritate spre achiziționarea acestora! Lăsați la o parte comentariile de pe internet si FIȚI ALĂTURI DE ECHIPĂ FIZIC!

Până la derby-ul de Cluj, alb-negrii” vor primi vizita formației antrenată de Dorinel Munteanu, Oțelul Galați, duminică, de la ora 15:00. În timp ce alb-vișinii” se vor deplasa la Sfântul Gheorghe pentru duelul cu Sepsi OSK, duminică, de la ora 21:00.

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *