Varga anunță la CFR Cluj o campanie spectaculoasă de transferuri în mercato de iarnă. „Un argentinian de două ori mai bun ca și Culio”

Patronul Neluțu Varga s-a declarat scârbit de arbitrajul din meciul pe care CFR Cluj la pierdut la Sfântu Gheorghe, scor 2-1, dar acesta a anunțat o campanie furibundă de transferuri în pauza de iarnă.

Varga e decis să aducă din nou titlul în Gruia, iar pentru asta va băga mâna adânc în buznar pentru a întări gruparea alb-vișinie.

Patronul feroviarilor anunță că vor fi aduși cinci-șase noi jucători, din care doi nigerieni și un argentinian mai bun ca și Culio de două ori.

„Pot să vă dezvălui un singur lucru și anume că vom face o campanie spectaculoasă de transferuri. Avem în vizor 5-6 jucători. 5 aducem sigur, mai ales pe parte de atacanți și la mijloc.

Din cei 5 sunt doi nigerieni și unul argentinian. Un fotbalist de primă ligă din Argentina, un atacant formidabil, genul de mijlocaș-atacant care face diferența și dă multe goluri și care va fi adus probabil pe o sumă record pentru România și SuperLiga.

Dacă vi-l aduceți aminte, și sunt convins că nu l-ați uitat pe Culio. Acest argentinian e de două ori mai bun decât Culio, unul dintre fotbaliștii emblematici din istoria CFR Cluj.

Un jucător care va fi adus pe bani grei și care va face diferența dacă ne înțelegem cu el. Joacă în prima ligă din Argentina, face spectacol acolo. E un fotbalist care ne va ajuta să luăm titlul în România.

Vreau neapărat titlul, voi aduce sigur 5 jucători, poate chiar 6 sau 7. Va fi cea mai spectaculoasă campanie de transferuri a CFR-ului de când am preluat această echipă”, a spus Ioan Varga, pentru Fanatik.

Varga: „Îmi este lehamite”

Neluțu Varga a avut o reacție dură după ce șeful CCA, Kyros Vassaras, a recunoscut greșeala gravă de arbitraj și golul din ofside înscris de Mario Rondon, care a adus victoria lui Sepsi OSK în fața lui CFR, scor 2-1.

„Îmi este lehamite. Vă rog să scrieți despărțit: «LE-HA-MI-TE». Ce aș mai putea eu să comentez când a văzut toată lumea? Un singur lucru nu înțeleg. Dacă era o fază foarte complicată, foarte grea, așa puteam să pricep.

Dar să stai cinci minute să analizezi un ofsaid clar, acolo la Rondon, iar după aceea să dai gol valabil, credeți-mă, nici nu mai știu ce să spun. Suntem luați de proști, nu vreau să mai comentez, nu vreau să mai intru în polemici.

O să ne facem echipă și o să ne luptăm cu toată lumea că să câștigăm titlul de campion. Același arbitru îi anulează un gol valabil lui Bîrligea, la Iași, același arbitru din camera VAR vede un ofsaid clar la Rondon și totuși se dă gol valabil pentru Sepsi.

Gol din care noi pierdem trei puncte. Faceți și dumneavoastră comparațiile, este un tur de campionat în care ne-am lovit de probleme de arbitraj aproape la fiecare etapă. Nu vreau să mă gândesc la absolut nimic altceva, vă las pe voi să comentați, lucrurile sunt extrem de clare.

Nu este prima oară când în acest campionat suntem defavorizați și nu mai înțeleg pentru ce este VAR-ul. Dacă nici cu linii trase nu vezi un ofsaid clar la Rondon, apoi ce să mai comentez? Faceți analizele pe care le doriți, eu voi continua să investesc în CFR Cluj.

Le urez sănătate tuturor, dar e păcat de munca acestor băieți care, iată, rămân fără niște puncte pe care le-ar fi meritat. Sincer”, a declarat, luni, principalul finanțator al echipei din Gruia, pentru Fanatik.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *