S-a decis soarta lui Cristi Manea. Varga a făcut marele anunț

S-a încheiat telenovela lui Cristi Manea de la CFR Cluj. Jurnaliștii turci au scris în ultimele zile despre interesul clubului Galatasaray pentru fundașul dreapta în vârstă de 26 de ani.

Formația turcă l-a cedat pe Sacha Boey (23 de ani) la Bayern Munchen în schimbul a 30 de milioane de euro și a fost în căutarea unui nou fundaș lateral. Iar clubul turc și-a orietat atenția spre Manea de la CFR.

Patronul Varga a risipit toate zvonurile privind o eventuală plecare a lui Manea și a anunțat oficial, pentru Fanatik, că jucătorul și-a prelungit contractul cu gruparea alb-vișinie. Ba mai mult, Varga a declarat că nu a existat nicio propunere din partea lui Galatasaray.

„În ceea ce-l privește pe Manea, nu avem nicio ofertă concretă de la Galatasaray. Doar vorbe, povești, speculații… Nu am primit nimic, nicio sumă, niciun mail de la Galatasaray. Așa că e o pistă falsă.

Cu Manea am bătut palma pentru o prelungire de un an și jumătate a contractului, zilele viitoare vom semna și cred că Manea ne va ajuta în continuare. E un jucător formidabil, de mare valoare.

CFR are nevoie de el, dar cred că și Manea are nevoie de CFR. Deci îl veți mai vedea pe Manea încă mult timp de acum în colo la CFR. Asta, bineînțeles, dacă nu apare vreo ofertă cu totul și cu totul ieșită din comun”, a declarat Ioan Varga, potrivit Fanatik.

Conform transfermarkt.com, cota de piata a lui Manea este de 3,2 milioane de euro.

Internaționalul român are un gol în 10 meciuri de SuperLigă în acest sezon pentru CFR.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *