Marele vis al lui Emil Boc. „U” Cluj și CFR, împreună în cupele europene

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat care este unul dintre visele sale în materie de sportul clujean. Acesta își dorește ca ambele echipe clujene, atât Universitatea Cluj, cât și CFR, să evolueze în competițiile continentale și în cupele europene dîn sezonul viitor.

Deși este fan declarat al Universității Cluj, Emil Boc nu a uitat-o nici pe CFR și vrea să aibă un parcurs în cupele europene. Acesta urmărește atent parcursul în campionat al ambelor formații clujene din Superliga

„Sunt șanse minime să mai avem probleme. Obiectivul rămâne acela de a juca un baraj pentru cupele europene. Fiecare meci rămâne important și ar fi ideal să reușim pe ambele fronturi, campionat și Cupă.

Avem Hermannstadt și Craiova pe culoarul din Cupă, iar în campionat ne batem cu UTA, Oțelul, Hermannstadt. O ipoteză de vis ar fi ca U și CFR să joace în cupele europene”, a declarat Emil Boc.

Declarația primarului Clujului a veit înaintea meciului pierdut de CFR Cluj pe terenul Corvinului Hunedoara, scor 4-0 și eliminarea șocantă din Cupa României.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *