Vor fi suplimentate mijloacele de transport în comun pentru meciul „U” Cluj – Hermannstadt

CTP Cluj a anunțat că în data de 03 aprilie 2024, pentru a permite spectatorilor sa se deplaseze de la Cluj Arena spre domiciliu dupa încheierea meciului de fotbal FC Universitatea Cluj – AFC Hermannstadt din Cupa României, programul de transport public va fi suplimentat pe linia de autobuz 30 (Grigorescu – A. Vlaicu), linia de troleibuz 6 (Bucium – A. Vlaicu) și liniile de tramvai 101 (Bucium – P-ta Garii) si 102 (Bucium – Bd. Muncii).

De asemenea, reamintim calatorilor ca pot utiliza si liniile de noapte 25 N (Str. Unirii – Str. Bucium) si 54 N (Zorilor – Grigorescu), ale caror programe pot fi consultate pe site-ul companiei www.ctpcj.ro si in aplicatia de mobil Tranzy.

Totodată, începând cu data de 4 aprilie 2024, o nouă stație de transport în comun ,,Rubin Patiția” va fi înființată pe Calea Dorobanților, nr. 40, și va deservi liniile 46B, 44, 45 și cursele speciale de elevi E6, E7, E8, E9, E10, E11, E12, E13, E14.

Această măsură sporește accesibilitatea la transport și îmbunătățește mobilitatea urbană pentru locuitorii din zonă, elevii, personalul Liceului pentru Deficiențe de auz, Liceului Special pentru Deficienții de Vedere și a spitalelor din zonă, precum și a pacienților.

Noua locație va asigura siguranța călătorilor, fiind amplasată în apropierea trecerii de pietoni.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *