Dan Petrescu, cel mai bun antrenor din istoria lui CFR Cluj, a revenit în Gruia! „Dane, mai fă o minune!”

CFR Cluj a anunțat oficial revenirea antrenorului Dan Petrescu pe banca formației din Gruia. Clubul feroviar a anunțat printr-un videoclip postat pe pagina oficială, în care o femeie a coborât la peluză cu o eșarfă pe care scrie „Dane, mai fă o minune!”.

Mesajul lui Dan Petrescu după o nouă revenire în Gruia

Antrenorul a declarat că i-a fost dor de oraşul Cluj-Napoca şi de prietenii pe care şi i-a făcut aici.

„Mă simt excelent. Îmi pare foarte bine că m-am întors. Tot timpul m-am simțit foarte bine aici. Când am plecat am zis că mă voi întoarce și sper să facem iar treabă cu echipa.

Mi-a fost dor de toată lumea, de oraș, de prieteni, de jucători”, au fost primele cuvinte ale lui Dan Petrescu, care a anunțat din start că s-a întors pentru a câștiga titlul în sezonul viitor, dar e hotărât să se concentreze şi la meciurile pe care CFR Cluj le mai are de jucat în campionat. 

„Mulți o să vorbească acum de întoarcere mea. Voi știți de ce m-am întors și cred că toată lumea știe. Avem un singur obiectiv, foarte clar, de a câștiga campionatul. Asta este clar.

În momentul de față trebuie să ne gândim la meciurile care au rămas, după aia să facem planul pentru sezonul următor”, a mai spus Dan Petrescu în interviul postat de clubul din Gruia pe pagina de Facebook

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *