„Războinicul din Gruia”, Neluțu Varga, anunță hegemonia lui CFR Cluj, după revenirea lui Dan Petrescu

Războinicul din Gruia, patronul Neluțu Varga, a făcut o declarație prin care anunță hegemonia clubului alb-vișiniu odată cu revenirea lui Dan Petrescu pe bancă.

Varga a fost extrem de entuziasmat de faptul că a reușit să îl convingă pe tehnicianul care a adus patru titluri în Gruia să revină.

Patronul CFR-ului a anunțat că i-a oferit lui Petrescu un contract pe 3 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă trei.

„Trei ani și e posibil să îi mai dăm trei ani. Eu așa cred, că vor fi încă patru-cinci ani cu CFR Cluj campioană. Dan a dovedit și încă dovedește. Se potrivește mănușa spiritului lui CFR Cluj. Nimeni nu îl poate ajunge. Nu se compară nimeni cu el.

Anul ăsta a fost un an de reconstrucție, nu le-am cerut băieților nimic, decât să echilibrăm balanța, acum am ajuns la zero, deci discutăm. Am acumulat experiență, știu ce trebuie făcut și ce nu trebuie făcut.

Investițiile sunt mult mai mari. Clubul în acest moment este dator doar la mine, nu mai are datorii la altcineva. Eu nu am înțeles de ce nu s-a spus până acum. Eu în următorii cinci ani îmi recuperez banii.

Dacă facem lucrurile sănătos și dacă facem performanță cum am facut în anii trecuți, sunt șanse să vinzi și jucători și să și produci performanță. Dacă faci lucrurile cum trebuie, sunt șanse mari. Asta este obligație, e dorința mea minimă, locul 1 e ocupat, locul 2 a rămas în discuție”, a declarat Varga pentru sportpesurse.ro.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *