OFICIAL. Daniel Popa s-a transferat la FCSB! „U” Cluj va primi o sumă importantă de bani

Președintele clubului FC Universitatea Cluj, Radu Constantea, a anunțat miercuri seara, 22 mai, la Digisport Special, că atacantul Daniel Popa va deveni jucătorul lui FCSB.

Șeful lui U Cluj a susținut că cele două cluburi s-au înțeles, iar clubul patronat de Gigi Becali va achita clauza de reziliere de 300.000 euro a atacantului.

„Ne-am înțeles cu cei de la FCSB pentru Daniel Popa. Este jucătorul lui FCSB. Avem un acord verbal. Este o pierdere pentru noi, dar cu suma pe care o vom primi vom încerca să găsim variante”, a declarat Constantea, la Digisport.

Atacantul în vârstă de 28 de ani a înscris 11 goluri în acest sezon competițional 2023-2024 pentru Universitatea și a avut 5 assist-uri în 36 de meciuri.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *