Otele și Muhar, OUT de la CFR Cluj. Câți bani a încasat clubul pe cei doi?

Doi dintre jucătorii de bază ai lui CFR Cluj în sezonul trecut, Philip Otele (25 de ani) și Karlo Muhar (28 de ani), s-au despărțit de gruparea clujeană.

Clubul din Gruia i-a cedat „la pachet” pe cei doi în Emiratele Arabe Unite, la Al-Wahda, iar suma încasată este de 4.5 milioane de euro

Actele de transfer au fost semnate duminică, iar cei doi jucători sunt așteptați în cantonamentul lui Al-Wahda din Serbia.

Clubul din Emirate plătește 3.5 milioane de euro pentru a-l transfera pe Philip Otele, golgheterul SuperLigii sezonul trecut, cu 18 goluri, iar în schimbul lui Karlo Muhar CFR Cluj primește 1 milion de euro.

Al-Wahda l-a vrut antrenor pe selecționerul Edi Iordănescu, căruia i-au propus un contract de 5 milioane de euro pentru el și staff-ul său.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *