Daniel Stanciu, la prima apariție ca și conducător la ”U„ Cluj: ”E clubul fanion al orașului, ca implicare a suporterilor. Obiectivul e salvarea de la retrogradare”

Daniel Stanciu a fost prezentat astăzi la „U” Cluj în funcția de director general.

„Am ales Universitatea Cluj, negocierile erau deja de ceva timp. Am mai lucrat la cluburi importante, Dinamo, Steaua. ”U” are un specific aparte, e echipa fanion a acestui oraș, trebuie să țină cont de ce vor fanii. Trebuie să conștientizăm ce e de făcut, să ieșim din această situație, situația echipei nu e foarte bună. Ideea mea e ca fiecare să își facă treaba la Universitatea”, a afirmat Daniel Stanciu.

El a fost întrebat și despre relația cu rivala CFR Cluj, unde a fost conducător, și cum crede ca va fi primit de suporteri.

„Nu a fost ușoară perioada asta, să plec de la CFR, să vin la Universitatea dar am plecat din Gruia din motive personale și e un capitol închis. Mă interesează să fac performanță. Obectivul este salvarea de la retrogradare apoi, la anul, promovarea. Am votat în Consiliul Director o nouă organigramă. Negocierea am avut-o cu președintele Radu Constantea. Nu am venit să fac anchete, trebuie mers mai departe, să performăm. Visez ca”U” Cluj să se bată la cupele europene”, a mai spus Stanciu.

El a dezmințit informația prezentată de Gazeta Sporturilor că ar fi fost impus la ”U„ de secretarul FRF sau pe linie politică de sociologul Vasile Dîncu.

”Nici vorbă, nu îmi place când se implică politica. Dacă era așa veneam pe cea ma mare funcție din club. Nici pomeneală”, a dezmințit Stanciu.

El a avut astăzi prima sa zi de lucru la sediul lui ”U” din Sala Polivalentă.

Foto Daniel Sătmar

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *