Falub avertizează înainte de ”U” Cluj-ASU: ”Nu va fi un meci simplu pentru noi”

Universitatea Cluj întâlnește în ultima etapă a turului pe ASU Poli Timișoara, echipa aflată înaintea „studenților” clujeni în clasament. Adrian Falub, antrenorul celor de la Universitatea a avertizat, astăzi, într-o conferință de presă, asupra faptului că va fi un meci greu.

Precizăm că bilanțul lui Falub e pozitiv, 12 meciuri, o singură înfrîngere, în Cupă cu FCSB, în campionat doar egaluri și victorii.

„Nu e un meci ușor, noi nu avem meciuri ușoare. Toată lumea crede că noi putem bate cu 3-0 în orice meci, nu e așa. Luăm gol mereu, de multe ori la început de repriză. Avem probleme mari în defensivă si nu ne concentrăm bine. Mă bucur că a revenit Arthur Crăciun, jucător important pentru noi. Mă bucur că a debutat pentru Republica Moldova pe Stade de France, dar pentru mine e important ce face la ”U”. ASU e periculoasă, are jucători care au jucat în cupe europene, are apărare bună, nu va fi simplu. Rog suporterii să fie alături de noi, să ne sprijine. E greu cu echipele care se închid. Dacă câștigăm cele trei meciuri care mai sunt atunci putem așeza pe alte baze situația din iarnă, să visăm. Deocamdată vreau trei puncte cu ASU„, a spus Falub.

El s-a referit și la situația mijlocașului Mihalcea, adus să întărească echipa.

„Nu sunt mulțumit de randamentul lui. A fost accidentat trei săptămâni. Acum a revenit la antrenamente. Dar nu sunt deloc mulțumit de ce a arătat. El are calitate individuală, dar ea trebuie arătată pe gazon„, a spus Falub, vădit supărat pe modul cum a răspuns Mihalcea după transferul la Universitatea.

De asemenea, Falub s-e referit și la situația fostei glorii a clubului clujean, Remus Câmpeanu, care a primit un apartament de la Club în zona Colina,

„Eu țin enorm la Nea Remus, el a fost președinte când am debutat. Mă bucur că se rezolvă situația lui (Sportul Clujean a relatat la timpul potrivit despre această situație), merită acest lucru, clubul se implică și din ce știu se rezolvă să aibă locuința lui”, a spus antrenorul Universități.

„U” Cluj joacă contra formației ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 23 noiembrie, ora 12.00, pe Cluj Arena.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *