Dezamăgire în alb-negru. „U” Cluj, învinsă în prelungiri de Metaloglobus, iar fanii le-au strigat demisia lui Falub, Stanciu și Constantea

FC Universitatea Cluj a fost învinsă sâmbătă, 7 martie, de Metaloglobus București, scor 1-2 (1-1), într-o partidă care a contat pentru etapa a 24-a a Ligii a 2-a, iar fanii au explodat și le-au strigat demisia la final antrenorului Adrian Falub, directorului general Daniel Stanciu și președintelui Radu Constantea.

Prima situație a partidei a aparținut oaspeților, „căpitanul” Ovidiu Herea l-a încercat pe Gorcea cu un șut din careu, dar balonul a fost prins de portarul lui „U” (11). „Studenții” nu au reușit să amenințe poarta lui Gavrilaș în prima jumătate de oră, neavând niciun șut pe poartă. Metaloglobus a deschis scorul în minutul 28 prin Daniel Lung, care l-a învins pe Gorcea cu un șut plasat după o bâlbâială în defensiva gazdelor.

Bucuria oaspeților nu a durat mult, iar, în urma unui corner, mijlocașul Bogdan Barbu l-a servit pe Sebastian Mailat în centru cu o pasă, iar „șeptarul” Universității, apărut singur, a șutat imparabil la colțul lung din marginea careului și a adus egalarea (33).

Ocazie rarisimă pentru Metaloglobus, care a beneficiat și de o lovitură liberă indirectă aproape de punctul cu var, iar Ovidiu Herea a executat plasat pe poartă, însă cu noroc mingea a lovit rădăcina barei și alb-negrii au scăpat fără gol primit (42).

„U” a încheiat prima parte în atac, iar George Florescu și-ar fi putut duce echipa în avantaj la pauză, însă reluarea sa a fost pe lângă poartă în prelungirile primei reprize.

Fanii Universității Cluj au oferit mesajul zilei la partida cu Metaloglobus: Campioana egalurilor nestăvilite.

Cele două formații s-au tatonat reciproc în partea secundă, fără a amenința periculos poarta adversarilor.

Și pe când meciul se îndrepta spre un nou rezultat de egalitate, Metaloglobus a dat lovitura în prelungirile partidei prin Ovidiu Herea, care l-a învins pe Gorcea cu un lob și a stabilit scorul final, 1-2.

La final, întreg stadionul i-a strigat „Demisia” antrenorului Adrian Falub și au scandat „Plecați cu toții, lăsați-ne, „U” Cluj nu e o afacere”, „Rușine, Rușine să vă fie” și „Voi nu meritați la U Cluj să jucați”

Fanii le-au strigat demisia și președintelui clubului, Radu Constantea, absent de la meci, dar și directorului general Daniel Stanciu, ultimul ieșind extrem de șifonat după această partidă.

Suporterii s-au deplasat din peluză la vestiare pentru a le cere socoteală jucătorilor și staff-ului.

Echipele de start:

„U” Cluj: Gorcea – Telcean, A Mureșan, Crăciun (C. Ștefănescu, min. 31) – B. Barbu (Văsălie, 73), Florescu, Neciu, Mailat, Inacio – Goga, Gavra (M. Coman, min. 62)

Rezerve: Dur-Bozoancă, Horj, Taub, Văsălie, Ștefănescu, M. Coman, Al. Pop

Antrenor: Adrian Falub

Metaloglobus București: Gavrilaș – Al. Coman, I. Ciubotariu (Chiriac, min. 63), E. Vraciu (I. Stoica, min. 87), S. Mino – D. Lung, A. Sava, Caramalău, A. Lungu – Ovidiu Herea (cpt), Claudiu Herea (Cazan, min. 78)

Rezerve: Nedelcovici, Ciocâlteu, Chiriac, Cazan, Găvârliță, A. Ionescu, I. Stoica

Antrenor: Marius Măldărășanu

Arbitru principal: Rareș Vidican (Satu Mare)

Asistenți: A. Corb, C. Cimponeriu (Satu Mare)

Arbitru rezervă: G. Roman (Timișoara)

Delegat de joc: I. Spătaru (Timișoara)

Obs. de arbitri: R. Malac (Timișoara)

Cartonașe galbene: Gavra (43), Goga (50), Inacio (62) // A. Lungu (45), Mino (60)

Problemă organizatorică la meciul cu Metaloglobus.

Staff-ul clubului universitar a greșit foaia de joc a meciului, lăsând rezervele de la meciul cu FC Argeș, iar pe cele ale trupei pregătite de Marius Măldărășanu au uitat să le treacă.

Suporterii s-au adunat în fața stadionului pentru a cere demisia întregului staff.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

6 thoughts on “Dezamăgire în alb-negru. „U” Cluj, învinsă în prelungiri de Metaloglobus, iar fanii le-au strigat demisia lui Falub, Stanciu și Constantea

  1. Carlo Ancelotti martie 7, 2020 at 6:20 pm

    Vezi ca vine DNA-ul si DIICOT-ul peste voi, baietii destepti si hoti si prosti de la asa-zisul club practicant de fotbal Alb-Negru Cluj, ca U cluj a dat faliment pana acum de cateva ori in acte, dar Blokulet il tot reinvie tot in acte, ca de aia e ruman verde si prost, si cu dunga rosie, alba si verde in buletin !! 🙂 Ha ha ha, iar v-a salvat marele si giganticul ala de tiganus de Timisoara de Mailat 🙂 bai, ala a dat gol acasa si la meciul egal cu FCArges, acum iar a marcat pentru voi, marele ex-ceferist, bai, va bateti singur joc de voi, voi deja sunteti un fel de FeCeSeBeaua 2 🙂 de voi rade toata colonbia asta din lumea a 3-a 🙂 bravo A. Muresan, chiar ne asteptam sa le arati astora pe unde duce drumul spre hartoapele din liga 3, sau mai bine zis Divizia C, ca acolo va e locul, habarnistilor dusi cu pluta, bai mutati stadionul ala mare in unul din cele 2 mari ghetto-uri ale lui Blokulet, bai trifartailor !! 🙂 Neaparat trebuie sa vedem si macar rezumatul acestiu meci colosal, si golul 2 primit in minutul 90+2 de la Herea, ala e jucator, la voi numai Mailat mai stie sa faca ceva miscari pe teren, iar Goga deja e la varsta de pensionare, lasa-te acum de fotbal Goga, nu in Iunie, ca te faci de rusine de tot atunci, omule, nu te lua dupa idiotul ala de vegan dus cu pluta de Florescu, ca ala e in lumea lui de cel putin 10 ani, vezi sa nu ajungi ca el !! 🙂 Rusine, bai, politricilor de la primaria lui Bokulet, numai jigodii si hoti ordinari lucreaza pe acolo, bai Vergogna, meritati sa stati la puscarie toti cei implicati la acest club fantoma cel putin 15 ani pentru furt in grup organizat, si delapidare de sume colosale de bani, nici macar mazochistii aia care se mai vantura prin tribunele alea mari din OZN Arena nu isi dau seama cat au furat astia din banii publici in astia 2 ani de campionat in B, suma e de cel putin 3-4 milioane de euroi, taranilor sarakani ce sunteti care mai mergeti la meciuri la astia, numai aia vanduti din asa-zisa galerie de infractori si fosti si viitori puscariasi ai coloniei mai apar pe acolo, iar cativa de acolo iau bani seriosi de la Blokulet si gasca lui de trepadusi dusi cu pluta, ca doar nu credeti ca aia stau si canta pe acolo pe gratis ? 🙂 Bai, trepadusilor veniti cu sorcova vesela, rad si gainile de voi, doar curcile radeau inca de anul trecut !! 🙂 Hai odata cu promovarea in C, si apoi desfiintarea, speram ca pe toti cei care fura de la club, adica ei de fapt fura din banii contribuabililor

    Răspunde
    1. Stelian martie 7, 2020 at 11:12 pm

      Nu mor caii când vor șobolanii din Gruia. La frânari, m*ie la frânari! #UClujnumoare ? ?? #numaiU

      Răspunde
      1. Ucj martie 8, 2020 at 7:17 pm

        La frânare, moșie la franari! !!

        Răspunde
        1. Ucj martie 8, 2020 at 7:18 pm

          Mooie

          Răspunde
  2. Zaharina martie 9, 2020 at 4:50 pm

    Autorul delirului kilometric de mai sus e Dan Muresan, fost U-ist neintegrat in galerie din cauza problemelor psihice pe care le are, ulterior devenit franar peste noapte, cu mentiunea ca nici macar confratii lui din deal nu-l suporta. Un ratat la vreo 60 de ani, plecat in strainatate ca sa-i poata achita pensioara alimentara handralaului proiectat la betie. Un obosit care traieste online, dar care cand s-a intersectat cu baietii de la U la Vivo, s-a facut alb la mutrisoara, a dat-o-n transpiratii si nu mai parea deloc in elementul sau. Dar despre morti si handicapati, numai de bine!

    Răspunde
  3. Vasile Manu martie 9, 2020 at 10:19 pm

    Vă rugăm să adoptați un ton civilizat și fără injurii în comentarii.

    Am editat primul comentariu și i-am șters partea în care a deraiat și le-a dorit moartea conducătorilor clubului.

    Motivul pentru care lăsăm comentariile libere este că nu ne dorim să cenzurăm. Aici fiecare e liber să își exprime punctul de vedere, dar pe un ton civilizat și fără jigniri.

    Mulțumesc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *