9 ani de la ultima promovare a lui „U” Cluj, pe 12 iunie 2010, de la Lupeni!

Universitatea Cluj își joacă în această dupa-amiază, de la ora 18:00, la Sibiu, ultima șansă de a promova în Liga 1 la returul barajului cu FC Hermannstadt, iar trupa pregătită de Vasile Miriuță pornește cu un avantaj de 2-0.

Fotoreporterul clujean Dan Bodea de la publicația Transilvania Reporter a publicat pe contul său de Facebook o serie de fotografii memorabile de la ultima promovare a „șepcilor roșii”, pe 12 iunie 2010, la Lupeni, inclusiv de la sărbătoarea din Piața Avram Iancu, când fanii și jucătorii au făcut tradiționala baie în fântâna arteziană.

Sportul Clujean preia aceste fotografii spectaculoase din deplasarea de la Lupeni și revenirea la Cluj-Napoca, cu acordul autorului.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *