Cupa „Radu Țenter”. Competiție organizată din suflet pentru copii

Sâmbătă, 15 iunie, în curtea Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, de pe strada Avram Iancu nr. 9, a avut loc prima ediție a Cupei „Radu Țenter”, o competiție de fotbal dedicată copiilor din cadrul școlii.

Evenimentul a fost organizat de profesorul de educație fizică, Alexandru Olariu, ajutat de suporterii Universității Cluj, membri ai brigăzii The Few The Proud The Ultras, din care a făcut parte și regretatul suporter Radu Țenter, care a încetat din viață la vârsta de 25 ani la începutul lunii martie, în urma unui accident.

Ideea acestui eveniment o am de mult timp, fiind profesor de educație fizică și sport. Știind că Radu iubea copiii și dorea să îi implice ți el în activități sportive cum ar fi fotbalul sau baschetul, am decis să dau numele lui acestui eveniment, iar de acum înainte să organizăm acest eveniment an de an.

Anul acesta fiind prima ediție, au participat clasele 4A vs 4B și 5A vs 5B, doar la nivelul școlii, a fost inclusiv un meci între suporterii Universității (The Few The Proud The Ultras) și elevii, care a fost foarte distractiv. Dar de la anul ne gândim să invităm și alte școli să participe pentru ca acest eveniment să crească și să implice cât mai multi copii în activități frumoase”, a declarat pentru sportulclujean.ro profesorul organizator Alexandru Olariu.

Fanii Universității Cluj și colegii din peluză ai lui Radu își doresc ca această competiție să devină una de tradiție și să implice și alte școli pentru a ajunge la cât mai mulți copii, așa cum și-ar fi dorit și sufletistul Radu.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *