La Gazzetta dello Sport: Italia eliminată de un egal anunțat. Faliment

Egalul 0-0d e la Cesena a calificat ambele echipe, România și Franța (în special pe palermitanul Pușcaș și colegii lui de pe locul 1) și elimină Italia lui Gigi Di Biagio. La finalul meciului, soția fundașului Cristian Manea a fost lovită de un fan român, scrie marele ziar sportiv La Gazzetta dello Sport.

Spanis vs Franța, Germania vs România. Acestea sunt cele mai bune echipe tinere din Europa. Și nu, Italia nu e. Azzurini sunt afară din Europa, condamnați de un 0-0 anunțat dintre Franța și România la Cesena dar mai ales acel blestemat eșec cu Polonia în al doilea meci al grupei. Azzurri cu 6 puncte, Franța cea mai bună echipă de pe locul secund cu 7 puncte E un faliment (al Italiei n.n.), inutil să îl negăm, mai scrie cotidianul peninsular.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *