Un luptător clujean de MMA, găsit mort într-o cameră de hotel din Chișinău

Luptătorul de MMA Cosmin Dușa, 29 ani, a fost găsit fără suflare în camera de hotel din Chișinău, chiar înainte de un meci. 

Cosmin Dușa, originar din Cugir, județul Alba, a fost stabilit de o vreme în Cluj. Acesta a fost găsit leșinat, sâmbătă dimineață, în camera sa de hotel din Chișinău. Sportivul a fost dus la spital și internat, dar azi a fost anunţat decesul sportivului. 

Tânărul luptător a fost găsit în comă în camera de hotel în care se afla de vineri, iar cauzele morții sunt încă incerte. Sâmbătă, Cosmin trebuia să lupte la Chișinău cu basarabeanul Lilian Grosu, într-o gală de lupte în cușcă numită Eagles. Dușa venea după trei victorii consecutive. 

Cosmin Dușa era unul dintre cei mai apreciați luptători români, cu mai multe apariții în turneul RXF și în Eagles Fighting Championship. Cosmin deţinea şi o medalie de argint la campionatul  mondial de kempo, în 2018.  

Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo: „Sunt șocat! Eu sunt la mare, în cantonament cu băieții! Cosmin se mutase cu clubul, era undeva la Cluj. Cât a fost la noi, la kempo, totul a fost ok. Un super-băiat, sportiv foarte bun, pur-sânge! Nu avea anturaj dubios, nu era cu dopajul, chiar nu știu! Era un băiat educat, cu facultatea terminată”.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *