Un fost jucător al CFR-ului, inclus în echipa ideală a EURO U21!

Echipa națională de tineret a României a ajuns până în semifinalele Campionatului European U21 din Italia, iar un singur fotbalist român a fost inclus în echipa ideală a competiției, fost component al campioanei CFR Cluj.

Naționala de tineret a României a realizat una dintre cele mai importante performanțe ale fotbalului românesc, la Campionatul European recent încheiat, ajungând până în „careul de ași” al competiției, unde a fost învinsă de Germania și învingând Croația șj Anglia.

Deși George Pușcaș a marcat de patru ori, iar Ianis Hagi a oferit mai multe faze spectaculoase, remarcatul României vine din defensivă.

Cristian Manea, fostul fundaș al CFR-ului este singurul român care a prins echipa ideală a competiției.

Britanicii de la goal.com au prezentat cei mai buni jucători care au evoluat la Europeanul din Italia, iar Manea a fost desemnat cel mai bun fundaș dreapta al competiției.

„Dinamicul fundaș de 21 de ani a avut o contribuție majoră în parcursul remarcabil al României până în semifinale. Niciun jucător nu a câștigat mai multe dueluri decât Manea (13), care a reușit și cele mai multe intercepții (12)„, este caracterizarea făcută de englezi.

Echipa ideală a EURO U21:

Siviera (Spania) – Manea (România), Upamecano (Franța), Tah (Germania), Heinrichs (Germania) – Fabian (Spania), Dahoud (Germania), Ceballos (Spania) – Chiesa (Italia), Waldschmidt (Germania), Olmo (Spania)

Cristian Manea a evoluat în ultimele două sezoane la CFR Cluj, sub formă de împrumut de la Apollon Limassol.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *