Întăriri pentru Champions League – Două jucătoare cu experiență au revenit la „U” Olimpia Cluj

Primele două transferuri din vacanța de vară ale multiplei campioane la fotbal feminin, „U” Olimpiei Cluj, sunt două reveniri.

Primul transfer al „olimpicelor” este Maria Ficzay, fundașul echipei naționale a României, care și-a încheiat angajamentul de jucătoare profesionistă în Ungaria și a ales sa revină acasă la Cluj Napoca.

În prima ei declarație pentru site-ul clubului, Ficzay și-a manifestat bucuria, dar și speranța în noi performante europene.

Mă bucur că m-am reîntors acasă și sper ca împreună cu jucatoarele actuale ale echipei noastre să avem noi performanțe în Europa și să păstrăm titlul și în următorii ani aici la Cluj!”, a declarat jucătoarea.

De asemenea, președintele clubului, Alin Cioban, a declarat:

Mimi nu a fost niciodată în toți acești ani departe de noi, deoarece este parte a familiei noastre, iar revenirea ei o consider ca pe ceva firesc. Sunt sigur ca alături de Teo Meluță și Melinda Nagy va aduce o nouă forță defensivei echipei și cred de asemenea că mentalitatea ei va influența pozitiv jucătoarele tinere din echipă”.

Andreea Voicu a revenit și ea acasă!

Andreea Voicu

Al doilea transfer al clubului clujean o are în prim plan pe Andreea Voicu, care după un an petrecut în Cipru la Apollon Limassol a ales sa joace din nou pentru „U” Olimpia Cluj.

Andreea, la fel ca Maria Ficzay a semnat un angajament valabil pe doi ani.

Sunt fericită in primul rând ca am avut unde sa mă întorc și am știut tot timpul ca aici e casa mea.Sunt nerăbdătoare sa joc din nou alături de colegele mele mai vechi, dar și de cele mai tinere pe care le-am remarcat la Naționala României. Abia aștept să reiau pregătirea și să joc în tricoul alb negru„, a declarat Andreea Voicu.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *