Primul meci pe Cluj Arena după suspendare: ”U” Cluj-Ripensia Timișoara, în octombrie

S-a tras țintarul Ligii a 2-a. ”U” Cluj joacă primul meci în deplasare la CSM Reșița, nou promovată din Liga a 3-a.

Dar reamintim că „U” are suspendat terenul propriu, în urma incidentelor de la barajul cu Sibiul. Teren propriu, adică Cluj Arena până acum, arenă închiriată de la Consiliul Județean, „U” neavând stadion propriu deși terenul tradițional a fost vechiul „Ion Moina” și din octombrie 2011 Cluj Arena.

Dacă decizia suspendării rămâne, fanii și publicul se vor reîntâlni cu echipa antrenată de Dulca doar când toamna va fii venit sub Feleac, iar studenții sunt deja la cursuri, adică taman în… 5 octombrie.

Atunci „U” va da replica Ripensiei Timișoara, echipa care a încurcat-o teribil in sezonul precedent, cu egal în tur, pe Bega, 1-1, gol Ripensia in minutul 94 și în retur cu acea incredibilă victorie ripensiană, 2-3, tot în prelungiri, minutul 97, când ex-ul Drăghici a ucis speranțele lui ”U” de a promova.

Deocamdată, pentru că urmează festivalul Untold, 1-4 august, și se va schimba ulterior gazonul, conducerea lui ”U” a decis să se joace la Târgu Mureș. Au fost inspectate arenele din Bistrița și Mureș și se va merge pe varianta Mureș, a confirmat pentru sportulcujean.ro conducerea lui ”U”.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *