SPORTS FESTIVAL. Fenerbahce Beko, Partizan NIS și Mornar Bar joacă în septembrie la Cluj

League of the 4, turneu de baschet internațional, este al treilea eveniment marca SPORTS FESTIVAL de anul acesta. Meciurile amicale vor avea loc în weekendul 14-15 septembrie și vor aduce la Cluj-Napoca, alături de U Banca Transilvania, 3 echipe puternice din baschetul european: Fenerbahce Beko, Partizan Belgrad NIS și Mornar Bar.

Turneul va avea loc la BT Arena, iar programul competiției este:

Sâmbătă, 14 septembrie:

Semifinala 1: Mornar Bar vs. Partizan Belgrad NIS;

Semifinala 2: U Banca Transilvania vs. Fenerbahce;

Duminică, 15 septembrie: Finala mică / Finala mare.

Biletele pentru turneul de baschet vor fi puse în vânzare vineri, 26 iulie, începând cu ora 12.00, pe www.sportsfestival.com  / www.entertix.ro. Costul unui bilet Early Bird pornește de la 20 de lei, iar abonații U-BT beneficiază permanent de prețurile Early Bird. Copiii până la 5 ani au acces gratuit, iar cei cu vârsta de peste 5 ani vor putea intra la meciurile de baschet cu bilete în valoare de 10 lei.

În 2018 U-BT a întâlnit Panathinaikos și cei aproape 8.000 de oameni prezenți la BT Arena s-au bucurat de un adevărat spectacol. Organizatorii promit și pentru turneul de anul acesta un adevărat show.

Fenerbahce a ajuns de 5 ori consecutiv în ultimii 5 ani în Final 4 al Euroligii. Partizan este fosta campioană a Euroligii și a câștigat de 21 de ori campionatul Serbiei. Superstaruri ca și Jan Vesely, Leo Westermann, Nikola Kalinic, dar și Novica Velickovic, și-au anunțat prezența la Cluj.

Actualul antrenor al U-BT, Dusko Vujosevic, este o legendă a clubului Partizan, fiind antrenor acolo 11 ani. De la venirea lui la Partizan în 2001, a câștigat cu echipa nouă campionate naționale consecutive (2002-2010), patru cupe (2002, 2008, 2009, 2010) și patru titluri consecutive în Liga Adriatică (2007-2010), fiind cel mai de succes antrenor din istoria clubului.

 

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *