Mihai Butean a semnat oficial cu CFR Cluj

Fostul jucător al Universității Cluj, Mihai Butean (22 ani), a semnat oficial cu campioana României, CFR Cluj, și, cel mai probabil, îl vom vedea pe teren la meciul de sâmbătă, cu Dinamo București.

Curtat intens de formațiile FCSB și Dinamo, Butean a ales să revină acasă, la Cluj-Napoca, pentru a fi mai aproape de familie, acceptând oferta CFR-ului.

Internaționalul de tineret evoluează pe postul de fundaș lateral și a fost declarat liber de contract de la Astra Giurgiu.

Originar din Cluj-Napoca, Butean s-a format la centrul de copii și juniori al Universității Cluj și a evoluat în ultimele trei sezoane la Astra Giurgiu, iar evoluțiile sale bune i-au adus convocări la echipa națională de tineret.

La CFR, acesta va evolua cu numărul 25 pe tricou.

Tehnicianul CFR-ului, Dan Petrescu, a declarat la conferința de presă după meciul cu Maccabi Tel Aviv că așteaptă să îl aibă cât mai repede la dispoziție pe Butean pentru că vrea să îl bage cu Dinamo deoarece nu are mulți jucători la dispoziție, iar datorită programului infernal Liga 1 – Champions League este nevoit să odihnească mulți jucători de bază.

sportulclujean

Learn More →

One thought on “Mihai Butean a semnat oficial cu CFR Cluj

  1. Cum explică Butean, ex-”U” Cluj, de ce a semnat cu CFR Cluj - august 4, 2019 at 11:13 am

    […] Mihai Butean a semnat oficial cu CFR Cluj FOTBAL […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *