Cum explică Butean, ex-”U” Cluj, de ce a semnat cu CFR Cluj

Fundașul clubului CFR Cluj, Mihai Butean, proaspăt transferat la echipa antrenată de Dan Petrescu a fost întrebat la conferința de presă de reporterul Sportul Clujean care e povestea transferului său la echipa feroviară.

”Am venit pentru cariera mea, m-am gândit și am dorit să lucrez sub comanda unui antrenor cum e mister Dan Petrescu. Cred că am luat cea mai bună decizie, m-am gândit la organizarea de la acest club, la ce pot acumula, învăța. Nu mi-e frică de concurență, peste tot este presiune, concurență, și voi da maximum să mă pot acomoda și mai ales impune. Cred că am luat cea mai bună decizie pentru mine”, a spus Butean.

Acesta este un produs al școlii de fotbal de la ”U” Cluj, rivala istorică a lui CFR Cluj. Întrebat dacă a fost deranjat de criticile din social media venite din partea fanilor concitadinei, Butean a răspuns franc:

”Nu pot să zic că nu am citit, că nu am auzit, că nu m-au afectat. Am încercat cât mai puțin să pun la suflet, să nu mă las afectat, dar complet nu am reușit. Totuși, acum sunt focusat total pe ce fac la CFR Cluj, avem meciuri multe, dese, grele și trebuie să fiu pregătit sută la sută ca atunci când se apelează la mine să joc cât mai bine”.

Cititi si:

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

One thought on “Cum explică Butean, ex-”U” Cluj, de ce a semnat cu CFR Cluj

  1. Antipolitrucul august 4, 2019 at 12:12 pm

    Ceea ce ai facut tu Mihai e lipsa de onoare. Iar lipsa de onoare denota lipsa de caracter.Iar lipsa de caracter in niciun caz n-ajuta la o reusita in performanta.Asa ca vei ramane un fortbalist obscur care niciodata n-o sa se poata uita in ochii celor ce te-au crescut ca forbalist.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *